50+ boligfællesskab
i midten af Aarhus

Virke er en ny generation af boligfællesskaber, som PensionDanmark udvikler. Virke henvender sig til alle over 50 år, der ønsker at bo og leve bæredygtigt, og som vil være del af et aktivt hverdagsfællesskab med masser af muligheder for at gøre ting sammen.

Det næstkommende Virke-fællesskab med 34 lejeboliger er lige nu under opførsel i Aarhus. Her er indflytning i slutningen af 2023. Men allerede nu kan du komme til infomøde og høre om boligfællesskabet, og hvordan du sikrer dig en lejebolig.

Det sker: Søndag 22. januar kl. 11.00-13.30

Infomøde
den 22. januar

Vi holder informationsmøde søndag den 22. januar kl. 11 - 13.30, hvor du har mulighed for at høre mere om boligerne, beboerprocessen, priserne, indflytningsdatoer mm. Vi går en tur rundt på byggepladsen og ser fælleslokalet og nogle af lejlighederne. Der bliver også mulighed for at reservere en lejebolig. Vi byder på lidt mad og drikke til mødet.

Hent invitation her

Tilmelding er nødvendig

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til aarhus.projektsalg@danbolig.dk om, at du gerne vil deltage og hvor mange personer fra din husstand, der deltager.

Vær opmærksom på, at elevatorerne endnu ikke virker, så vi tager trappen. Praktisk fodtøj kan anbefales, da arrangementet finder sted på en byggeplads.

PensionDanmarks medlemmer har fortrinsret til boligerne i en begrænset periode frem til 20. januar 2023.

Adresse:
Trælasten, Daubjergvej 19, 8000 Aarhus C
Du kan parkere ved Friskohuset eller i Ceres Byen.